Vegana ravintola kokeilussa

Vaasan ravintolatarjonta ei välttämättä ole mikään kovin tasokas, mutta tässä viime aikoina se on kokenut ilahduttavan piristyksen. Tällä viikolla avattiin kasvisravintola Vegana, mitä käytiinkin tyttöjen kanssa perjantaina heti testaamassa lounastreffien merkeissä.

vegana

Lounasbuffetti maksoi muistaakseni 9 euroa ja euron lisämaksulla olisi saanut vielä keitonkin mukaan. Me ei sitä otettu, koska buffetin tarjonta riitti täyttämään masut aivan riittämiin. Tosiaan, kyseinen ravintola sai kyllä meiltä todella positiivisen arvion. Paikka itsessään oli tosi viihtyisä ja suloinen, buffetin tarjonta oli laaja ja hyvä ja hintakaan ei tosiaan ollut paha. Mieluusti maksan tuosta setistä vajaan 10 euroa, koska sillä rahalla saan terveellistä ja hyvää ruokaa.

Ymmärsin, että buffetin tuotteet vaihtelevat joka päivä. Meille oli tarjolla erilaisia vihanneksia ja kasviksia, sekä juuresmuusia ja kasvispihvejä. Varsinkin noi pihvit oli niin älyttömän hyviä, että piti käydä vielä santsaamassakin 😉 Erikoisruokavaliot oli myös huomioitu ja mulle esimerkiksi tarjottiin gluteeniton leipä annoksen kylkeen ja infottiin gluteenittomista ruoista muutenkin. Oikein toimiva setti siis ja varmasti tulen käymään tuolla toistekin!

Vegana löytyy siis osoitteesta Vaasanpuistikko 17, käykäähän vaasalaiset testaamassa! Seuraavana vuorossa onkin sitten parin viikon päästä aukeava Raawka, joka tarjoaa kasvis-, vegaani- ja raakaruokaa. Ihan mahtavaa, että Vaasaankin ollaan saatu tällaisia paikkoja, vihdoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *